Prijzen

Persoonlijk consult

Tijdens een persoonlijk consult leg ik je, aan de hand van je geboortedatum, uit wat je kernkwaliteiten, behoeften, valkuilen en drijfveren zijn.
Het geeft je volledig inzicht in wie je bent, wat je drijft en wat je nodig hebt.
Na het consult heb je de gebruiksaanwijzing voor jezelf in handen.
Een persoonlijk consult geeft heel veel inzicht in hoe je leven tot nu toe verlopen is en geeft je handvatten om in de toekomst de keuzes te maken die beter bij je passen.
Het consult vindt plaats in omgeving Tilburg of online via Zoom.
Een consult aan huis is mogelijk. Dan betaal je € 0,21 cent per km.
Duur 1,5 uur.
€ 150,00 excl btw.   Nu slechts € 100,00 excl. btw.

Coaching 5 rittenkaart

Duur: 1 ½ uur per keer                                   

Jouw investering is €400,00 euro excl. btw.                      

Je krijgt dus 1 consult helemaal gratis! 


Deluxe consult

Je krijgt een privé consult en daarnaast mag je nog max. 4 andere geboortedata doorgeven die vervolgens allemaal individueel besproken worden. Zo krijgen dus tot vijf personen ook hun eigen gebruiksaanwijzing mee.
Tenslotte worden de verbanden onderling besproken. 

Hierdoor krijg je inzicht hoe deze personen op elkaar reageren en waarom ze op die manier reageren. 

Na dit consult heb je de gebruiksaanwijzing van elkaar en weet je hoe je conflictsituaties kunt oplossen, hoe je ervoor kunt zorgen dat er geen conflicten ontstaan en wat ieders behoefte is.
Duur 2,5 uur.
€ 250,00 excl. btw


Gezinsconsult

Een consult waarbij je inzicht krijgt in het complete gezin. Je leert jezelf, je partner beter begrijpen. Hierdoor kan de communicatie binnen het gezin verbeteren, want je leert wat de ander nodig heeft en dat ieder lid in het gezin een andere taal spreekt.
Het geeft je inzicht in je kinderen. Elk kind heeft een eigen behoefte en dat vraagt om een andere benadering. Je krijgt handvatten om al je kinderen in hun element te zetten, zodat ze krijgen waar ze echt behoefte aan hebben en ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Dit heeft invloed op hun welbevinden en dat zorgt weer voor een fijne stabiele thuissituatie.

Duur 2,5 uur
€ 200,00 excl. btw

Een gezinsconsult bij het gezin thuis, met alle gezinsleden erbij is € 300,00 excl. btw en excl. reiskosten á € 0,21 per km. 


Teamconsult

Heb je een organisatie en wil je inzicht krijgen wat er in het team speelt, wat er nodig is om een compleet team te zijn, dan is een teamconsult erg interessant. Dit consult kan eventueel op locatie en wordt gegeven aan het complete team.
Je krijgt inzicht wat er in het team speelt en het team leert wat de behoefte van eenieder is, zodat ze elkaar begrijpen.
Wat zijn de drijfveren en valkuilen en hoe zet je ieders talent in. Hiermee zorg je voor meer plezier op de werkvloer, minder ziekteverzuim. Daarnaast zet je mensen op de juiste plek, zodat talenten benut worden en dit heeft effect op het succes van je bedrijf.

Offerte op aanvraag


Onderwijsconsult

Wil je inzicht krijgen wat er in het team of in een klas speelt, dan is een onderwijsconsult erg interessant. Dit consult kan eventueel op locatie en wordt gegeven aan het complete team of in een klas (de informatie wordt aangepast aan de leeftijden van de kinderen).
Je krijgt inzicht wat er in het team speelt en het team leert wat de behoefte van eenieder is, zodat ze elkaar begrijpen.
Wat zijn de drijfveren en valkuilen en hoe zet je ieders talent in. Hiermee zorg je voor meer plezier op de werkvloer, minder ziekteverzuim. Daarnaast zet je mensen op de juiste plek, zodat talenten benut worden en dit heeft effect op de sfeer in de school.
Ook bij kinderen in een klas kun je kijken wat de behoeften zijn van ieder kind. Hoe leert het kind het best. Wat zijn de talenten van ieder kind en hoe kun je deze benutten. Wat werkt juist averechts bij bepaalde kinderen. Hoe zorg je voor een betere dynamiek in de klas en hoe zorg je dat je de juiste groepjes samenstelt. De kinderen krijgen een beeld van hun klasgenoten en leren dat iedereen anders is en dat dit juist een klas heel waardevol maakt. 

Offerte op aanvraag