Darmkuur

Wist je dat 80% van jouw gezondheid in je darmen zit?

Een lekkage?

Stel je voor…. er zit een gat in je dak. Dan druppelt er water naar binnen. Als je dat gat niet repareert, dan wordt het gat groter en groter. Dan komt er niet alleen maar regenwater naar binnen, maar ook allerlei andere vieze rommel van buiten. Het dak gaat rotten en zorgt voor allerlei vieze schimmels en bacteriën. En de uiteindelijke reparatie wordt groter, duurt langer en is veel kostbaarder.

Wist je dat dit binnenin je lichaam ook kan gebeuren?
80% van je gezondheid zit in je darmen. Maar veel mensen lopen ongemerkt met een lekkage in hun darmen.

Een wat???
Ja een lekkende darm.
Hierdoor is de darmwand poreus waardoor er allerlei bacteriën, schimmels, virussen, ontlasting die in je darmen horen te zitten op plekken in je lichaam kunnen komen waar het niet hoort….
En zoals ik al schreef, hebben veel mensen dit niet in de gaten.
Dat komt omdat je dat in het begin nog niet merkt. Je krijgt wat kleine kwaaltjes…. Denk aan vermoeidheid, hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten, hormonale problemen, emotionele disbalans, regelmatig verkouden en grieperig……
En als je die lekkage niet repareert dan kun je uiteindelijk allerlei ernstige klachten krijgen die vervolgens zelfs chronisch kunnen worden. Ik zal je die ellende besparen, maar zoek maar eens waar een lekkende darm mee gelinkt is.
Gelukkig is er tegenwoordig wel wat aan te doen.
Wil je weten of jij met een mogelijk lekkende darm rondloopt, dan kan ik je een vragenlijstje sturen waarbij je kunt ontdekken hoe het er met jouw darmgezondheid aan toe is.

Ik doe sowieso jaarlijks een darmreinigingskuur als preventie. Want nu mijn darmen eindelijk weer gezond zijn en ik geen gezondheidsklachten meer heb, wil ik dit ook zo houden. Ik kom van ver. Mijn gezondheidsklachten zijn verleden tijd.
En zo’n darmkuur is een ideale start om het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer aan te zetten. Geen heavy shit met sapjes, klysma’s of wat voor heftige dingen ook. Een simpel programma om de boel van binnen te restaureren.
Beter beginnen voordat je klachten hebt, dan een grote langdurige reparatie uit moeten voeren toch?
Haal jij niet jaarlijks de blaadjes uit de dakgoot?

Wist je dat er een simpele vragenlijst bestaat om te ontdekken hoe het met de gezondheid van je darmen gesteld is?

Ben je nieuwsgierig? Vraag dan de gratis test door op de whatsapp button te klikken.